Ένα βήμα πριν την έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Χρυσόγονος | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ένα βήμα πριν την έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Χρυσόγονος

19:13 | 27/9/17

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος, αν και οι προβεβλημένοι της Σοσιαλιστικής Τάσης, της οποίας ηγείται, δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουν

Σε ανακοινώσεις πως αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και, ενδεχομένως και από την ευρωομάδα της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται να προχωρήσει αύριο το μεσημέρι ο Κώστας Χρυσόγονος, σε συνέντευξη Τύπου που έχει προαναγγείλει η Σοσιαλιστική Τάση.

Στην Κουμουνδούρου τηρούν στάση αναμονής για τις ανακοινώσεις του ευρωβουλευτή, ενώ ουδείς στο κυβερνών κόμμα έχει επισήμως γίνει κοινωνός των προθέσεών του. Άλλωστε, ο Κώστας Χρυσόγονος έχει εδώ και καιρό κόψει κάθε επαφή και επικοινωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου να χαρακτηρίζουν τις αυριανές φημολογούμενες ανακοινώσεις ως “χρονικό μιας προαναγγελθείσης αποχώρησης”.

Δεν φεύγει η Τάση

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως, παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε συνέντευξη Τύπου της Σοσιαλιστικής Τάσης, τα πλέον προβεβλημένα στελέχη δεν αναμένεται να ακολουθήσουν τον κ. Χρυσόγονο, αφού στους κόλπους της εν λόγω συλλογικότητας επικρατεί, σύμφωνα με πληροφορίες, διχασμός. Πέραν του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, που προφανώς δεν φεύγει ούτε από την κυβέρνηση ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου παραμένουν η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη, αλλά και ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και πρώην υπουργός, Αντώνης Κοτσακάς.


Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών