Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατά της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατά της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας

14:23 | 27/9/17

Τη θέση του για τις κάλπες στην περιφέρεια αλλά και για τον ρόλο της επιτροπής Αλιβιζάτου ανέπτυξε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Κατά της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας τάχθηκε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 είπε ότι υπάρχει τρόπος, υπάρχουν εθελοντές και μπορούν γίνουν όλα σωστά με διαφάνεια, δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν ευαγγέλιο ορισμένοι.

Εμφανίστηκε αντίθετος με την πιθανότητα να αλλάξει ημερομηνία η εκλογή του επικεφαλής, σημειώνοντας ότι οι διαδικασίες θα πραγματοποιηθούν στις 5 Νοεμβρίου, διαφορετικά θα εκτεθεί η παράταξη. Πρόσθεσε ότι κάποιοι δεν θέλουν να γίνουν εκλογές τη συγκεκριμένη ημερομηνία βάζοντας θέματα που δεν υπάρχουν. «Μετά θα μας πουν να γίνουν οι εκλογές, στις 5 Ιανουαρίου» σημείωσε. «Αυτοί είναι χορηγοί του Αλέξη Τσίπρα» πρόσθεσε.

Κάποιοι θέλουν ένα μικρό κόμμα για να εξυπηρετήσουν τον μηχανισμό τους. Ο ρόλος της επιτροπής Αλιβιζάτου είναι να γίνουν οι διαδικασίες στις 5 Νοεμβρίου ξεκαθάρισε. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος διαφώνησε και με τη μείωση των καλπών στην περιφέρεια.

«Δεν μπορεί να μειωθούν οι κάλπες στην περιφέρεια και να αυξηθούν στο κέντρο. Αυτό δεν θα περάσει» είπε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε ότι μετά τη διαδικασία οι υποψήφιοι αρχηγοί θα πρέπει να στηρίξουν τον επικεφαλής και τον νέο φορέα. Αναφορικά με τις συνεργασίες είπε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν πρέπει να είναι ουρά της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημείωσε ωστόσο ότι σε σημαντικά θέματα για την χώρα θα πρέπει να υπάρχουν συνεννοήσεις. Τέλος, αναφερόμενος στις γερμανικές εκλογές είπε ότι ο σχηματισμός κυβέρνησης είναι μια δύσκολη εξίσωση για τη συνέχεια του ελληνικού προγράμματος.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών