Ταλιμπάν: Ο Χάρι έχει πρόβλημα αν συγκρίνει τον πόλεμο με PlayStation | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ταλιμπάν: Ο Χάρι έχει πρόβλημα αν συγκρίνει τον πόλεμο με PlayStation

16:40 | 23/1/13
Τα πρόσφατα σχόλια του βρετανού πρίγκιπα Χάρι, μέσω των οποίων αποκάλυψε πως έχει σκοτώσει ισλαμιστές αντάρτες στο Αφγανιστάν, παρομοιάζοντας τις αποστολές στις οποίες μετείχε με ηλεκτρονικά παιχνίδια, καταδεικνύουν πως ο «γαλαζοαίματος» πάσχει από κάποιου είδους «ψυχολογικό πρόβλημα», όπως απάντησαν σήμερα οι Ταλιμπάν.

«Υπάρχουν 49 χώρες με τα ισχυρά τους στρατεύματα που αποτυγχάνουν στον αγώνα κατά των μουτζαχεντίν, και τώρα αυτός ο πρίγκιπας έρχεται και συγκρίνει αυτόν τον πόλεμο με τα παιχνίδια του, PlayStation, ή όπως αλλιώς το αποκαλεί», σχολίασε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, κατά τη διάρκεια επικοινωνίας με το γαλλικό πρακτορείο AFP.

«Αλλά δεν παίρνουμε τα σχόλιά του πολύ σοβαρά, καθώς έχουμε όλοι δει και ακούσει πως πολλοί ξένοι στρατιώτες, καταληψίες που έρχονται στο Αφγανιστάν, αναπτύσσουν κάποιου είδους ψυχολογικό πρόβλημα στο δρόμο της επιστροφής».

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές της εβδομάδας ο πρίγκιπας Χάρι σχολίασε πως απολαμβάνει τις επιχειρήσεις στις οποίες συμμετέχει, ως υπεύθυνος οπλικών συστημάτων σε ελικόπτερο Apache. «Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που αγαπούν το να παίζουν PlayStation και Xbox, επομένως με τα δάχτυλά μου θέλω να πιστεύω ότι είμαι αρκετά χρήσιμος», συμπλήρωσε.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών