Κλοπές σε φαρμακεία και φροντιστήρια στις Σέρρες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κλοπές σε φαρμακεία και φροντιστήρια στις Σέρρες

17:11 | 22/5/13
Είχε... άγχος ο 31χρονος διαρρήκτης που γκρέμισε με μια κλωτσιά το τζάμι της πόρτας του φαρμακείου μιας 65χρονης στις Σέρρες...

Αφού άδειασε την ταμειακή μηχανή από την οποία άρπαξε 650 ευρώ, γέμισε και τις τσέπες τους με τέσσερα κουτιά αγχολυτικά και ηρεμιστικά φάρμακα.

Ένα 24ωρο αργότερα, ο δράστης  εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθη. Μέρος από τα κλεμμένα φάρμακα βρέθηκε στην κατοχή του και επιστράφηκε στην φαρμακοποιό, όχι όμως και τα χρήματα που ερευνάται αν τα έχει κρύψει κάπου. Ο 31χρονος που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών ομολόγησε ότι, πριν χτυπήσει το φαρμακείο, είχε διαρρήξει και το κομμωτήριο μιας 43χρονης στο οποίο δε βρήκε κάτι για να κλέψει.

Ένας άλλος 31χρονος συνελήφθη στις Σέρρες όταν τρύπωσε μέρα- μεσημέρι στο σπίτι μιας 55χρονης από το ανασφάλιστο παράθυρο, αλλά τράπηκε σε φυγή όταν εκείνη τον αντιλήφθηκε. Όπως αποδείχθηκε, είχε αδυναμία στα… φροντιστήρια!

Στις 8 Μαΐου είχε μπει κρυφά σε ένα από αυτά και είχε αρπάξει το πορτοφόλι μίας 38χρονης καθηγήτριας που περιείχε κάρτες ανάληψης, ενώ στις 14 Μαΐου με τον ίδιο τρόπο έκλεψε από το γραφείο καθηγητών ενός άλλου φροντιστηρίου τον φορητό υπολογιστή ενός 47χρονου που βρέθηκε στην κατοχή του και του επιστράφηκε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Στα γραφεία ενός συλλόγου στην Πτολεμαΐδα τρύπωσαν αθόρυβα μια 25χρονη Ελληνίδα και μια 40χρονη Αλβανίδα, χωρίς να τους πάρει είδηση μια 52χρονη γυναίκα που ήταν απασχολημένη με την εργασία της. Άρπαξαν την τσάντα της και τράπηκαν σε φυγή, αλλά η γυναίκα τις αντιλήφθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι δράστιδες εντοπίστηκαν από άνδρες της Ασφαλείας, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ η κλεμμένη τσάντα βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών