Αυστρία: Οχυρωμένος στη φάρμα του παραμένει ο λαθροθήρας - τρεις νεκροί αστυνομικοί | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αυστρία: Οχυρωμένος στη φάρμα του παραμένει ο λαθροθήρας - τρεις νεκροί αστυνομικοί

21:07 | 17/9/13
Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Αυστρία η πολύωρη επιχείρηση της Αστυνομίας για τη σύλληψη 55χρονου λαθροθήρα ο οποίος από το βράδυ της Δευτέρας έχει σκοτώσει τέσσερις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τρεις αστυνομικούς...

Ο ένοπλος δράστης παραμένει οχυρωμένος στην αγροικία του, στην βόρεια πόλη Μελκ, περίπου 70 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας Βιέννης.

Οι ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν αποκλείσει τους δρόμους που οδηγούν στην αγροικία, ενώ ο δράστης συνεχίζει να πυροβολεί σποραδικά εναντίον των αστυνομικών.

Αστυνομική πηγή που μίλησε στο πρακτορείο Associated Press δήλωσε πως οι προσπάθειες επικοινωνίας με τον οχυρωμένο δράστη έχουν έως τώρα αποβεί άκαρπες.

Η υπόθεση ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας, στα περίχωρα της πόλης Άναμπεργκ, όταν ο 55χρονος πυροβόλησε και σκότωσε δύο αστυνομικούς και έναν οδηγό ασθενοφόρου, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.

Ένας τρίτος αστυνομικός, ο οποίος αγνοούνταν και αρχικά πιστευόταν πως ήταν όμηρος του λαθροθήρα, βρέθηκε τελικά νεκρός, πυροβολημένος, μέσα στο περιπολικό του όχημα.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών