Σοφιανός: Υπάρχει ένα καλό και ένα κακό... | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Σοφιανός: Υπάρχει ένα καλό και ένα κακό...

13:48 | 16/1/14
Στις εξελίξεις γύρω από τη δικαστική διεύρυνση των σκανδάλων αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, μιλώντας στον realfm...

«Υπάρχει ένα καλό και ένα κακό. Το καλό είναι ότι θα τιμωρηθούν κάποιοι από αυτούς που έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι και μάλιστα, σε μία περίοδο που απ’ ό,τι φαίνεται, έχουν βγει “χοντρά μαχαίρια” και γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών και εντός τμημάτων του ελληνικού κεφαλαίου. Καλό, επίσης, είναι γιατί προβληματίζεται ένας κόσμος για το χρήμα, τον πλούτο που υπάρχει σε αυτή τη χώρα.

Γιατί αυτά τα εκατομμύρια είναι κάποια "ψίχουλα" στα πακέτα των δισεκατομμυρίων που μεταφράζονται σε κλεμμένο ιδρώτα, κόπο και μόχθο αυτού του λαού που δουλεύει στη χώρα μας και ζει και πληρώνει αυτές τις βαριές συνέπειες της κρίσης», τόνισε ο κ. Σοφιανός.

«Το κακό -αν το πεις κακό- είναι να θεωρηθεί», πρόσθεσε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ, «ότι το πρόβλημα ήταν αυτό. Δεν υπάρχει κρίση σε αυτή την οικονομία, κάποια λαμόγια, αυτοί που έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι, κάποιοι κακοί επιχειρηματίες, ενώ κάποιοι καλοί επιχειρηματίες νόμιμα κλέβουν τον ιδρώτα και την υπεραξία του ελληνικού λαού».


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm ο Ν. Σοφιανός:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών