Η Δούρου απαντά στην Πιπιλή | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Η Δούρου απαντά στην Πιπιλή

13:31 | 19/2/14
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm σήκωσε το γάντι που πέταξε νωρίτερα, μέσω της ίδιας συχνότητας, η Φωτεινή Πιπιλή...

Η βουλευτής της Ν.Δ. σχολίασε την υποψηφιότητα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη λέγοντας ότι είναι βγαλμένη από τον βαθύ κομματικό σωλήνα.

Η απάντηση της Ρένας Δούρου ήταν η εξής: «Δεν μπορούν αυτοί οι οποίοι μας έφεραν με τις οικογενειοκρατίες, με τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην κεντρική πολιτική σκηνή γιατί είχαν ένα λαμπρό επίθετο, να μας κουνάνε το δάχτυλο – και δεν εννοώ την κ. Πιπιλή- απλώς μιλάω για τον κομματικό σχηματισμό που συμμετείχε πάρα πολλά χρόνια. Να κουνάνε το δάχτυλο σε νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν προσπαθήσει στη ζωή τους, έχουν σπουδάσει, δεν φέρουν απλώς ένα βαρύ όνομα σαν ιστορία, έχουν συμμετάσχει σε κινήματα, έχουν συμμετάσχει σε αυτοδιοικητικά κινήματα»

Και πρόσθεσε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ: «Αν το μειονέκτημα του κ. Σακελλαρίδη είναι η απειρία, εγώ είμαι υπερήφανη. Γιατί η χώρα μας κατάντησε και η τοπική αυτοδιοίκηση από την περιβόητη εμπειρία πολλών. Ανθρώπων με ΜΚΟ, ανθρώπων που προσγειώθηκαν σε υπουργικούς θώκους μονάχα γιατί κάτι ήταν οι οικογένειές τους. Λέω λοιπόν οτι εμείς ναι, είμαστε άπειροι στις λογικές της αρπαχτής, είμαστε άπειροι στην εξυπηρέτηση εργολαβικών συμφερόντων και έτσι θέλουμε να μείνουμε».


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών