Στήριξη Κουβέλη στην υποψηφιότητα Καμίνη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Στήριξη Κουβέλη στην υποψηφιότητα Καμίνη

11:46 | 13/2/14
Την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη για τον δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης...

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το πρωί στο δημαρχείο της πόλης.

«Είναι μια κίνηση, η οποία θέλει να δείξει την αμέριστη συμπαράστασή μας στον κ. Καμίνη και το δικό του αυτοδιοκητικό ψηφοδέλτιο και στους συνεργάτες του», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κουβέλης σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης.


Δείτε το σχετικό βίντεο του Σκάι:



Όπως τόνισε ο κ. Κουβέλης, ο νυν δήμαρχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνεργάτες του είναι εκείνοι που υπηρετούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση «όπως εμείς τη θέλουμε και όπως πιστεύουμε ότι τη διεκδικούν όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες, όλης της χώρας».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επαίνεσε το δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί επί δημαρχίας του κ. Καμίνη και επισήμανε ότι ο δήμος κατάφερε να νοικοκυρέψει την πόλη, αλλά και να σηκώσει ανάστημα στις δυνάμεις που προσπαθούν να εκφασίσουν τη ζωή της πόλης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, από την πλευρά του, δήλωσε ότι ενημέρωσε τον κ. Κουβέλη για το έργο της δημοτικής αρχής και για το μεγάλο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί σε πέντε χρόνια. Υπογράμμισε, επίσης, ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι φορέας αιχμής για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών