Σγουρός: Το Ελληνικό δεν πρέπει να παραδοθεί με χαμηλή τιμή (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Σγουρός: Το Ελληνικό δεν πρέπει να παραδοθεί με χαμηλή τιμή (video)

11:33 | 20/3/14
Ο Περιφερειάρχης Αττικής αναφερόμενος στο θέμα της αξιοποίησης του Ελληνικού τόνισε ότι είναι υπέρ, ξεκαθάρισε όμως ότι: «Οχι όμως να πεταχτεί έτσι. Καθαρά πράγματα»...

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο κ. Σγουρός είπε: «Είναι ξεκάθαρη η θέση μας. Εφτά χρόνια έχουμε ασχοληθεί με το θέμα του Ελληνικού, όπως και με τα Προσφυγικά. Το Ελληνικό δεν πρέπει να παραδοθεί με χαμηλή τιμή. Δεύτερον πρέπει να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Τρίτον πρέπει να σεβαστούμε το περιβάλλον και τέταρτο εκεί τα νότια προάστια πως θα μπορέσει να γίνει ένα πολύ μεγάλο έργο και από που θα περνούν τα αυτοκίνητα για να καταλήγουν εκεί. Θα φρακάρει. Ημουν μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού και παραιτήθηκα γιατί θεώρησα ότι αυτό δεν περπατάει».



Και πρόσθεσε: «Είμαι υπέρ της πλήρους αξιοποίησης του Ελληνικού. Οχι όμως να πεταχτεί έτσι. Καθαρά πράγματα».

Σε ερώτηση αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τις Περιφερειακές Εκλογές του Μαίου ο κ. Σγουρός απάντησε: «Βεβαίως, οσονούπω θα το ανακοινώσω μόλις ολοκληρώσω όλες τις εκκρεμότητες που έχω και είναι πολύ σοβαρές και μόλις θα έρθει αυτή η ημερομηνία, εντός των ημερών, θα την ανακοινώσω».

Διαβάστε τo άρθρο
Το ΤΑΙΠΕΔ απέρριψε την προσφορά Λάτση για το Ελληνικό

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών