Δημοτικό πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ο Σπηλιωτόπουλος | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Δημοτικό πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ο Σπηλιωτόπουλος

19:19 | 6/5/14
Δημοτικό πανεπιστήμιο και καταπολέμηση της ανεργίας με συγκεκριμένες δράσεις για τη νεολαία του Δήμου Αθηναίων περιλαμβάνει το «συμβόλαιο διάδρασης» με τους Αθηναίους πολίτες «για την αναγέννηση της Αθήνας» του Αρη Σπηλιωτόπουλου.

Κατά την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμούς του «ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ»ο Αρης Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου δημοτικού Πανεπιστημίου.

Πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό που θα δώσει σημαντικές λύσεις σε νέους, άνεργους και μετανάστες να μπορέσουν να παρακολουθήσουν προγράμματα κατάρτισης και μαθήματα που υπο άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν λόγω της οικονομικής τους αδυναμίας.

Επιπλέον, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, σημείωσε ότι προχωρά άμεσα στη δημιουργία Ηλεκτρονικού Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας και Γραφείου Απασχόλησης σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, δημιουργία Θερμοκοιτίδας Επιχειρηματικότητας των Νέων Επιστημόνων, με αξιοποίηση των Προσφυγικών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, την δημιουργία Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (youthhub) και κυρίως την απαλλαγή από δημοτικά τέλη στις επιχειρήσεις που ιδρύονται από νέους έως 29 ετών για τα δυο πρώτα χρόνια λειτουργίας τους. 

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών