«Μάχη» Καψή - Καϊλή | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Μάχη» Καψή - Καϊλή

18:30 | 29/5/14
«Μάχη» ψήφο με ψήφο δίνουν οι Εύα Καϊλή και Παντελής Καψής για τη δεύτερη θέση του ευρωψηφοδελτίου της Ελιάς που οδηγεί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο...

Αυτό είναι μέχρι στιγμής το πιο αμφίρροπο αποτέλεσμα ανάλογα με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων καθώς την μία προηγείται ο ένας και την άλλη ο άλλος.


Πλέον, με διαφορά αρκετών ψήφων στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης και τον ακολουθούν από απόσταση ασφαλείας η Εύα Καϊλή και ο Παντελής Καψής με την διαφορά σε ψήφους ανάμεσα τους να είναι πολύ μικρή.


Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ενδιαφέρον για την έκτη και τελευταία εκλόγιμη θέση όπου ο Κωνσταντίνος Χρυσόγονος προηγείται και ακολουθεί πρώτος επιλαχών ο Στέλιος Κούλογλου.


Στη ΝΔ στην πρώτη θέση είναι ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Δεύτερη η Μαρία Σπυράκη. Ακολουθούν οι Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης. 


Στη Χρυσή Αυγή τα πράγματα για τη μάχη του σταυρού έχουν ξεκαθαρίσει με τους, Λευτέρη Συναδινό, Λάμπρο Φουντούλη και Γιώργο Επιτήδειο να έχουν σαφές προβάδισμα έναντι των άλλων υποψηφίων. 


Στο Ποτάμι ο πανεπιστημιακός Γιώργος Γραμματικάκης προηγείται με μεγάλη διαφορά από τον Μιλτιάδη Κύρκο που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.


Στο ΚΚΕ οι Κωνσταντίνος Παπαδάκης και Σωτήρης Ζαριανόπουλος έχουν λογικά εξασφαλίσει την εκλογή τους.


Στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Νότης Μαριάς προηγείται του Γιώργου Ρωμανιά στη «μάχη» που δίνουν οι δυο τους.



Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών