Ντέρμπι και ανατροπές | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ντέρμπι και ανατροπές

08:31 | 29/5/14
Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η καταμέτρηση των σταυρών για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο...

Η σειρά των υποψήφίων στις εκλόγιμες θέσεις άλλαξε τις τελευταίες ώρες μετά και την ενσωμάτωση των ψήφων από την Κρήτη.

Πλέον, η ενσωμάτωση έχει ξεπεράσει το 50% των εκλογικών κέντρων της χώρας.


Δείτε εδώ την καταμέτρηση και τους σταυρούς ανά κόμμα και υποψήφιο

Πρώτος και με διαφορά αναδεικνύεται ο Μανώλης Γλέζος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί η Σοφία Σακοράφα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Γιώργος Κατρούγκαλος και η Κωνσταντίνα Κούνεβα. «Μάχη» ψήφος-ψήφος υπάρχει στην τελευταία εκλόγιμη θέση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Χρυσόγονο και τον νυν ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή. (εκλέγονται 6)

Στη ΝΔ πλέον έχει περάσει στην πρώτη θέση ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος, μάλιστα, έχει ανοίξει τη διαφορά κατά 10.000 σταυρούς από τη δεύτερη Μαρία Σπυράκη. Ακολουθούν οι Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης. (εκλέγονται 5)

Στη Χρυσή Αυγή τα πράγματα για τη μάχη του σταυρού έχουν ξεκαθαρίσει με τους Λάμπρο Φουντούλη, Λευτέρη Συναδινό και Γιώργο Επιτήδειο να έχουν σαφές προβάδισμα έναντι των άλλων υποψηφίων. (εκλέγονται 3)

Στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς η πρώτη θέση έχει αλλάξει 3-4 φορές με τον Νίκο Ανδρουλάκη να είναι πρώτος μετά και την καταμέτρηση των ψήφων της Κρήτης. Ενώ τον ακολουθεί σε απόσταση ασφαλείας ο Παντελής Καψής που κονταροχτυπιέται με την Εύα Καϊλή για τη δεύτερη θέση. (εκλέγονται 2)

Στο Ποτάμι ο πανεπιστημιακός Γιώργος Γραμματικάκης προηγείται με μεγάλη διαφορά από τον Μιλτιάδη Κύρκο που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Ωστόσο, πίσω του βρίσκεται μόλις λίγες ψήφους ο Βασίλης Δοσούλας. (εκλέγονται 2)

Στο ΚΚΕ οι Κωνσταντίνος Παπαδάκης και Σωτήρης Ζαριανόπουλος έχουν λογικά εξασφαλίσει την εκλογή τους, καθώς προηγούνται αρκετά από τον τρίτο υποψήφιο. (εκλέγονται 2)

Τέλος στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Γιώργος Ρωμανιάς προηγείται του Νότη Μαριά στη «μάχη» που δίνουν οι δυο τους. (εκλέγεται 1)

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών