«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί το Σύνταγμα αλά καρτ» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί το Σύνταγμα αλά καρτ»

14:08 | 29/5/14
Στις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα αναφέρθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών. ...

Μιλώντας στον realfm  ο κ. Γ. Μιχελάκης τόνισε ότι άμεσος στόχος είναι η λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι πολίτες και η διόρθωση των αδικιών που υπήρξαν λόγω οικονομικής κρίσης.

«Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών. Η λύση των προβλημάτων τους. Από την 1η Ιουνίου αρχίζει η νοσοκομειακή κάλυψη των ανασφάλιστων ενώ έχει ήδη προηγηθεί και ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων. Επίσης μέσα στους άμεσους στόχους της κυβέρνησης είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών».

Παράλληλα, ο Υπουργός Εσωτερικών, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν διαθέτει την νομιμοποίηση, τον κατηγόρησε ότι «χρησιμοποιεί το Σύνταγμα αλά καρτ».

Σημείωσε, επίσης, ότι η αξιωματική αντιπολίτευση επιδεικνύει «αλαζονική συμπεριφορά εξουσίας χωρίς να έχει εξουσία» και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε λιγότερους ψήφους σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2012.

Ο Υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα στην χώρα, «αυτό θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα όλων των κομμάτων» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την κεντροδεξία τόνισε «όποιοι συμφωνούν με την θέση μας είναι ευπρόσδεκτοι. Το ζήτημα είναι να αλλάξει η Ελλάδα προς το καλύτερο».


Ακούστε αναλυτικά τη δήλωσε στον realfm:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών