Βούλτεψη: Ξύπνησα το πρωί της 21ης Απριλίου με ένα περίστροφο στην πλάτη, δεν θα γίνω ραγιάς (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Βούλτεψη: Ξύπνησα το πρωί της 21ης Απριλίου με ένα περίστροφο στην πλάτη, δεν θα γίνω ραγιάς (video)

10:21 | 20/10/14
Βούλτεψη: Ξύπνησα το πρωί της 21ης Απριλίου με ένα περίστροφο στην πλάτη, δεν θα γίνω ραγιάς (video)

Τι δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος για τον ΣΥΡΙΖΑ, τις αγορές και το ενδεχόμενο εκλογών

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, η Σοφία Βούλτεψη σχολίασε για ακόμη μια φορά την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τη διαπραγμάτευση για το χρέος και το ενδεχόμενο εκλογών.

"Γραμμή μας είναι ακόμα η διαπραγμάτευση", είπε, "για ομαλή έξοδο της χώρας από το μνημόνιο και επιστροφή στην κανονικότητα. Δεν υπάρχει νέο μνημόνιο, θα έχουμε πρόγραμμα δημοσιονομικού ελέγχου".

Σε άλλο σημείο ανέφερε:

"Εγώ τον κύριο Λαφαζάνη τον συμπαθώ γιατί λέει την αλήθεια" είπε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

"Ο κ. Λαφαζάνης λέει "παιδιά αν αυτά τα έκαναν στη Νέα Δημοκρατία, φανταστείτε τι θα κάνουν σε μας". Ελάτε να τα βάλουμε κάτω να δούμε τι θα γίνει" είπε η κ. Βούλτεψη απαντώντας στη δήλωση του κ. Λαφαζάνη "περί ραγιαδισμού".

"Δουλεία είναι το χρέος που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Δουλεία είναι το γεγονός ότι τόσα χρόνια είχαμε τοκοχρεολύσια και δεν μπορούσαμε να τα πληρώσουμε. Ραγιάς είναι αυτός που δέχεται αυτή την κατάσταση και είναι ραγιάς της πολυτελούς διαβίωσης" συνέχισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.



Σε προσωπικό επίπεδο η κ. Βούλτεψη απάντησε στον κ. Λαφαζάνη που την είχε κατηγορήσει για ραγιαδισμό: "Εγώ δεν ενοχλήθηκα, γιατί ραγιάς είναι αυτός που αισθάνεται ραγιάς. Αυτός που ξύπνησε το πρωί της 21ης Απριλίου με ένα περίστροφο στην πλάτη του και δεν φοβήθηκε κι ας ήταν σε τρυφερή ηλικία, ραγιάς δεν θα γίνει ποτέ".


Μιλώντας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την πτώση του χρηματιστηρίου και την αναστάτωση που επικράτησε στις αγορές, η κ. Βούλτεψη είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβήθηκε από τις συνιστώσες του:

"Άλλωστε και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ τρόμαξε και κατέβασε τους τόνους" μετά την πτώση του χρηματιστηρίου υποστήριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος και συνέχισε: "Τον κύριο Τσίπρα εκτός από τις αγορές, τον τρόμαξαν οι συνιστώσες του".

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στις προθέσεις της κυβέρνησης για την εφαρμογή του νέου μισθολογίου στο Δημόσιο, αλλά και στις αντιδράσεις που εξέφρασε το ΠΑΣΟΚ.

"Ακριβώς επειδή εκπροσωπώ την κυβέρνηση και όχι κόμματα δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση. Θεωρώ ότι τα κόμματα έχουν δικαίωμα και να εκδίδουν ανακοινώσεις και να κάνουν τις ζυμώσεις τους, να διαφωνούν και όλα αυτά".

Και σημείωσε: "Υπήρχε κάποτε η λογική του πελατειακού κράτους που όλοι μας καταγγέλλουμε και ήταν: “έλα μωρέ βγάλε ένα γυμνάσιο και θα σε χώσω εγώ στο δημόσιο”. Έτσι λοιπόν γέμισε το Δημόσιο. Έρχονται λοιπόν και μας λένε ότι χρειάζεστε αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ. Άρα λοιπόν πρέπει να αλλάξει το δημόσιο μας".

Χρήστος Δεμέτης
Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών