Αχαΐα: Συναντήσεις πόρτα πόρτα για τον Α. Τσιγκρή | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αχαΐα: Συναντήσεις πόρτα πόρτα για τον Α. Τσιγκρή

13:28 | 19/1/15
Αχαΐα: Συναντήσεις πόρτα πόρτα για τον Α. Τσιγκρή

Προεκλογικές συναντήσεις πόρτα πόρτα από το ένα άκρο του Νομού ως το άλλο κάνει ο πρώην γγ του υπουργείου Δικαιοσύνης υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Αγγελος Τσιγκρής

O κ. Τσιγκρής πιστεύει ότι η απευθείας επαφή με τους πολίτες είναι ο μόνος τρόπος για να στηθούν στέρεες γέφυρες με την κοινωνία και να γίνουν πραγματικά κατανοητά τα προβλήματα των ανθρώπων του Νομού μας.

«Αν δεν νιώσεις το πρόβλημα και την αγωνία του συνάνθρωπού σου, σαν να είναι δικό σου, είναι αδύνατον να το έχεις πραγματική έγνοια» λέει ο κ. Τσιγκρής, ο οποίος τονίζει ότι «η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, είναι η τέχνη να βελτιώνεις το επίπεδο ζωής των συνανθρώπων σου και η ικανοποίηση που πηγάζει από αυτό είναι και η μεγάλη ανταμοιβή σου».

Ο υποψήφιος βουλευτής εντείνει ακόμη περισσότερο τις επαφές του με φορείς, πολίτες, συλλόγους και επαγγελματικές ομάδες, σε μια προσπάθεια να συζητήσει με όλο και περισσότερους Αχαιούς για το διακύβευμα αυτών των εκλογών που είναι οι κρισιμότερες των τελευταίων χρόνων.

Ο κ. Τσιγκρής απευθύνει επίσης πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να τον τιμήσουν με την παρουσία τους στην μεγάλη προεκλογική του συγκέντρωση στο ξενοχοδοχείο Patra Palace, μεθαύριο Τετάρτη στις 7.30 το απόγευμα.

«Ολοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη. Ο κάθε ένας από εμάς έχει τον δικό του ισότιμο λόγο στην προσπάθεια για την Αχαΐα που αγαπάμε, την Αχαΐα που θέλουμε, την Αχαΐα που αξίζει στους ανθρώπους της» καταλήγει ο κ. Τσιγκρής.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών