Πάτρα: Εξαρθρωθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Εξαρθρωθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά

18:41 | 14/3/15
Πάτρα: Εξαρθρωθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά

Μετά από καταδίωξη συνελήφθησαν στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρείς άντρες, Έλληνες στην καταγωγή, ηλικίας 42,40 και 24 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Οι δράστες αφαίρεσαν ένα φορτηγό ιδιοκτησίας 53χρονης ημεδαπής και τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα, σε παράδρομο της ΝΕΟ Πατρών Αθηνών, στο ύψος των Αραχωβίτικων.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι δράστες έναν χρόνο πριν είχαν αφαιρέσει ακόμη ένα φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της ίδιας παθούσας.

Οι δράστες μετά τις κλοπές, έκρυβαν τα φορτηγά κοντά στον παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Αθηνών και την επομένη ξεκινούσαν προς την Αττική, με ένα όχημα ως προπομπό και ένα ακόμα που ακολουθούσε, ώστε να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση μεταξύ τους για αστυνομική παρουσία.

Σημειώνεται ότι, η συνολική αξία των φορτηγών που αφαίρεσαν ανέρχεται στις 100.000 ευρώ, ενώ το τελευταίο φορτηγό που είχαν αφαιρέσει κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 53χρονη.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών