Συλλήψεις για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Συλλήψεις για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

20:10 | 14/3/15
Συλλήψεις για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις
Δύο άντρες ηλικίας 38 και 35 ετών συνελήφθησαν στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για ληστεία κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ο 38χρονος είχε καταδικαστεί σε 13 έτη κάθειρξη για ληστεία και παράνομη οπλοχρησία και ο 35χρονος συνεργός του σε 12 έτη κάθειρξη για ληστεία, πράξεις που είχαν τελέσει στις 1/6/2011) στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας.

Εξάλλου συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρείς νεαροί Έλληνες, ηλικίας 18,17 και 17 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε αίθουσα σχολικού συγκροτήματος και αφαίρεσαν μια οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Οι τρεις νεαροί εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση από τον τόπο της κλοπής, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε η οθόνη που είχαν αφαιρέσει.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών