Αγωγή κατά του Σκουρλέτη καταθέτει η Eldorado Gold | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αγωγή κατά του Σκουρλέτη καταθέτει η Eldorado Gold

13:43 | 25/2/16
agwgh-kata-toy-skoyrleth-katathetei-h-eldorado-gold

Ο κ. Wright, προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά του Υπουργού κ. Σκουρλέτη με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του υπουργού στο πρακτορείο Bloomberg

Την κατάθεση αγωγής για δυσφήμηση κατά του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Gold, Πόλ Ράιτ, (Paul Wright) με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του υπουργού στο πρακτορείο Bloomberg.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικός Χρυσός οι δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη αναφορικά με το πρόσωπο του κ. Wright, «είναι αβάσιμες και ψευδείς. Ο κ. Wright, τονίζεται στην ανακοίνωση, προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά του Υπουργού κ. Σκουρλέτη με την κατάθεση αγωγής για δυσφήμηση στα Ελληνικά δικαστήρια και το όποιο ποσό αποζημίωσης ήθελε επιδικαστεί, θα δωρηθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Ελλάδα».

Τι απαντά ο Π. Σκουρλέτης για την αγωγή της Eldorado

"Αναφορικά με την ανακοίνωση για την πρόθεση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Eldorado Gold Corporation Πολ Ράιτ, (Paul Wright), να καταθέσει αγωγή εναντίον του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη, επισημαίνεται ότι όπως ο κ. Wright είναι ελεύθερος να ασκεί τα δικαιώματα που του παρέχει η ελληνική έννομη τάξη, έτσι και ο υπουργός έχει το δικαίωμα, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, να διατυπώνει πολιτικές εκτιμήσεις αλλά και την υποχρέωση να προστατεύει το δημόσιο συμφέρον".

Αυτό επισημαίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών