Κυβίστηση σε χρόνο ρεκόρ! Ο Σάκης Παπαδόπουλος απείλησε με παραίτηση για τον ΦΠΑ και το πήρε πίσω | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κυβίστηση σε χρόνο ρεκόρ! Ο Σάκης Παπαδόπουλος απείλησε με παραίτηση για τον ΦΠΑ και το πήρε πίσω

18:01 | 14/4/16

Τι δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, σε πρώτο και δεύτερο χρόνο, αναφερόμενος στην ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ στο 24%

Η πρώτη αντίδραση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα σενάρια για αύξηση του συντελεστή Φ.Π.Α. από το 23% στο 24% ήρθε από τα Τρίκαλα.

Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στη Λέσχη 97,6  είπε χαρακτηριστικά: "Υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης. Δεν αντέχεται Φ.Π.Α. στο 24%".

Η δήλωση του Τρικαλινού βουλευτή αποκτά ιδιαίτερη αξία και βαρύτητα από τη στιγμή μάλιστα που η κόρη του, Έλενα Παπαδοπούλου, είναι από τον περασμένο Νοέμβρη γενική γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, στο Υπουργείο Οικονομικών.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στο trikalavoice.gr επεσήμανε: "Είπα ότι αν οι δανειστές μας συνεχίσουν τους εκβιασμούς και αναγκάσουν την Κυβέρνηση να πάρει πρόσθετα μέτρα από αυτά που συμφωνήσαμε το περασμένο καλοκαίρι, τότε υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης. Έφερα ως παράδειγμα την αύξηση του Φ.Π.Α. στο 24% και σε καμία περίπτωση δεν θα είμαι εγώ που θα δημιουργήσω πρόβλημα στην Κυβέρνηση".

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών