Το καρφί Θεοδωράκη σε Γεννηματά: Κάντο όπως στη Γαλλία | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Το καρφί Θεοδωράκη σε Γεννηματά: Κάντο όπως στη Γαλλία

11:02 | 23/1/17
to-karfi-theodwrakh-se-gennhmata-kanto-opws-sth-gallia

Ο επικεφαλής του Ποταμιού προτρέπει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υιοθετήσει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη το σύστημα των Γάλλων σοσιαλιστών, που πήγαν στη βάση για υποψήφιο Πρόεδρο

Το Ποτάμι μπορεί να καλεί το ΠΑΣΟΚ εκ νέου σε διάλογο και αντιστρόφως, οι σχέσεις όμως μεταξύ των δύο χαρακτηρίζονται πλέον από αμοιβαία καχυποψία και ένταση, με τα δύο κόμματα να έχουν διαλέξει στην πραγματικότητα χωριστούς δρόμους.

Από την πλευρά του Ποταμιού η κύρια διαφωνία αφορούσε στη διαδικασία ανάδειξης νέας ηγεσίας ενός ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς, καθώς πρότεινε την αυτοδιάλυση των σχημάτων που θα συμμετείχαν και την εκλογή νέου αρχηγού από την κοινωνία.

Μάλιστα ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έχασε την ευκαιρία να “καρφώσει” τη Φώφη Γεννηματά και με αφορμή τις εσωκομματικές διαδικασίες των Γάλλων σοσιαλιστών.

«Στην Γαλλία οι σοσιαλιστές δεν φοβούνται τις κάλπες. Η ηγεσία βγαίνει από την κοινωνία & όχι από συνέδρια & παζάρια κομματικών μηχανισμών», έγραψε ειδικότερα στο twitter o κ.Θεοδωράκης, στέλνοντας μήνυμα στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μέσω Γαλλίας.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών