Κ. Καραμανλής: 'Κούφια λόγια' οι εξαγγελίες για τους σεισμόπληκτους στη Λέσβο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κ. Καραμανλής: 'Κούφια λόγια' οι εξαγγελίες για τους σεισμόπληκτους στη Λέσβο

20:49 | 3/7/17

Ενώ η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί την καταβολή επιδότησης ενοικίου, τα αρμόδια υπουργεία δεν έχουν προχωρήσει μέχρι σήμερα στην έκδοση της απαραίτητης κοινής υπουργικής απόφασης, καταγγέλλει ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ

Για αδράνεια απέναντι στους σεισμόπληκτους κατοίκους της Λέσβου κατηγόρησε την κυβέρνηση ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.

«Η κυβέρνηση αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που επιβάλλει ο ρόλος της», 22 μέρες μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση που προκάλεσε το θάνατο μίας νεαρής γυναίκας και ισοπέδωσε το χωριό Βρίσα, ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ο βουλευτής Σερρών.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Καραμανλή:

«22 ημέρες μετά τη σεισμική δόνηση στη Λέσβο, η Κυβέρνηση αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που επιβάλλει ο ρόλος της.

Σήμερα, όμως, γίνεται αντιληπτό πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της προς τους σεισμόπληκτους της Λέσβου.

Οι πληγέντες, που όλο αυτό το χρονικό διάστημα στεγάζονταν προσωρινά σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, αναγκάζονται - εν γνώση των αρμόδιων Αρχών - να τα εγκαταλείψουν, λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Παράλληλα, κι ενώ η Κυβέρνηση είχε υποσχεθεί την καταβολή επιδότησης ενοικίου, τα αρμόδια υπουργεία δεν έχουν προχωρήσει μέχρι σήμερα στην έκδοση της απαραίτητης κοινής υπουργικής απόφασης.

Για άλλη μια φορά οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης αποδεικνύονται κούφια λόγια».

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών