Δώρα Ζέμπερη: Τα... γυρνάει τώρα ο δολοφόνος - Τι ισχυρίζεται | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Δώρα Ζέμπερη: Τα... γυρνάει τώρα ο δολοφόνος - Τι ισχυρίζεται

11:17 | 9/11/17

«Αυτό το οποίο φέρεται να έχει ομολογήσει στην αστυνομία διαφέρει ουσιωδώς από αυτό το οποίο είπε σε μένα. Σε μένα είπε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση»

Τα παραπάνω ανέφερε ο δικηγόρος του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Μάλιστα, όπως σαφώς υπαινίχθηκε ο δικηγόρος του 58χρονου, η ομολογία έγινε υπό την πίεση των αστυνομικών και ενώ εκείνος υπέφερε από στερητικό σύνδρομο.

«Έχει ομολογήσει στην Αστυνομία χωρίς την παρουσία συνηγόρου. Ένας άνθρωπος ο οποίος υπέφερε από στερητικό σύνδρομο», πρόσθεσε ο δικηγόρος του δράστη.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο συνήγορος του 58χρονου, πλέον, φαίνεται ότι αμφισβητείται και το γεγονός ότι ο δολοφόνος χτύπησε 14 φορές με το μαχαίρι την άτυχη εφοριακό.

«Αριθμός χτυπημάτων δεν αναφέρεται στην έκθεση του ιατροδικαστή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την εν ψυχρώ δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Στην ομολογία του, ο δολοφόνος περιέγραψε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια το πώς αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης κοπέλας:

«Πήγα στο νεκροταφείο για να κλέψω. Την είδα τυχαία και την πλησίασα. Είδα το κινητό της. Θα το έπαιρνα να το πουλήσω για να πάρω τη δόση μου. Αντέδρασε, με χτύπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε, θόλωσα. Έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να τη χτυπάω. Φοβήθηκα μη με πιάσουν. Πήρα την τσάντα και το κινητό. Μετά πήδηξα τον μαντρότοιχο και με το μηχανάκι πήγα στην Ομόνοια για να πουλήσω το κινητό. Έχω κάνει ληστείες σε άλλα νεκροταφεία, σε αυτό πήγαινα πρώτη φορά».

Ταυτοποιήθηκε το DNA του

Στο μεταξύ, έχει ήδη ταυτοποιηθεί το DNA του, καθώς βρέθηκε σε μια χαρτοπετσέτα και σε κάποια αποτσίγαρα στο χώρο του εγκλήματος.

Το ίδιο γενετικό υλικό είχε βρεθεί και στο μαντρότοιχο του Β' Νεκροταφείου Αθηνών.
Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης στο παρελθόν είχε φυλακιστεί τόσο για υποθέσεις ναρκωτικών όσο και κλοπών.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών