Χριστοφιλοπούλου: 'Το Κίνημα Αλλαγής δεν θα γίνει δεκανίκι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ' | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Χριστοφιλοπούλου: 'Το Κίνημα Αλλαγής δεν θα γίνει δεκανίκι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ'

13:15 | 1/2/18

Η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής μίλησε  για τα "σύννεφα" που υπάρχουν στην Κεντροαριστερά καθώς και για το ζήτημα της ονοματοδοσίας της πΓΔΜ

«Η πορεία του Κινήματος Αλλαγής είναι μια πορεία ξεκάθαρη και φωτεινή. Υπάρχουν συννεφάκια, αλλά επειδή δεν πάμε να κάνουμε ένα μονολιθικό κόμμα, αλλά ένα κόμμα στο οποίο υπάρχουν σαφείς τάσεις, γιατί πάμε να ενώσουμε τις δυνάμεις του προοδευτικού κέντρου, της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής Αριστεράς, της οικολογίας, θα υπάρξουν και συγκρούσεις, τις οποίες πρέπει να αποφύγουμε» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7  η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Πρόσθεσε, όσον αφορά στο Σκοπιανό, ότι το Κίνημα Αλλαγής «δεν πρόκειται να γίνει δεκανίκι κανενός, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της Νέας Δημοκρατίας» και υπογράμμισε ότι η λύση για το όνομα πρέπει να είναι έναντι όλων, με προσδιορισμό, και να εξαλείφει ζητήματα αλυτρωτισμού από τη μεριά των Σκοπίων. Κατέληξε ότι είναι επιτακτική η σύγκληση του Συμβουλίου  Πολιτικών Αρχηγών, συμφωνώντας, έτσι, με την άποψη της Φώφης Γεννηματά.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών