Θα τους... μεθύσουμε τους Ευρωπαίους; | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Θα τους... μεθύσουμε τους Ευρωπαίους;

22:14 | 18/5/13
Aγάθωνας και Koza Mostra ζουν, από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου, το όνειρο της συμμετοχής στον τελικό της Eurovision...

Μετά το θρίλερ της Πέμπτης (όταν η ελληνική πρόκριση στον τελικό ανακοινώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή), o ρεμπέτης με το χαρακτηριστικό μουστάκι και η «τρελοπαρέα» του από τη Θεσσαλονίκη, θα προσπαθήσουν να δικαιώσουν όσους πίστεψαν στην παρουσία τους στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η ελληνική συμμετοχή είχε άγχος -όπως φάνηκε- να βρεθεί στην τελική ευθεία του διαγωνισμού. Άλλωστε, αυτό καταμαρτυρούν και οι δηλώσεις του Ηλία Κόζα, την ώρα που περίμεναν τα αποτελέσματα για τον τελικό. «Νιώθω τη βαρύτητα του χάρτη της Ελλάδας στην πλάτη μου» είπε χαρακτηριστικά ο «frontman» των Koza Mostra.

Αγάθωνας και Koza Mostra έχουν αποφασίσει να το διασκεδάσουν στην αποψινή βραδιά, διώχνοντας το άγχος και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή που θα είναι στη σκηνή. Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος με την αγάπη του έχει δείξει την προτίμησή του στην παρέα της Θεσσαλονίκης και τον βετεράνο ρεμπέτη που, ακόμη και στη σκηνή, δεν αποχωρίζεται το κομπολόι του, το οποίο είναι το γούρι του.

Η ελληνική συμμετοχή θα διαγωνιστεί 21η στη σειρά του τελικού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι η δέκατη συνεχής φορά από το 2004, οπότε διοργανώθηκε ημιτελική βραδιά στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που η ελληνική συμμετοχή προκρίνεται σε τελικό.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών