Σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή, μετά το Πέραμα και τον Μελιγαλά | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή, μετά το Πέραμα και τον Μελιγαλά

00:47 | 17/9/13
Νέα σύγκρουση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε τη Δευτέρα, με αφορμή ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τα πρόσφατα επεισόδια στον Μελιγαλά και στο Πέραμα, στα οποία εμπλέκονται ή φέρονται να εμπλέκονται αντίστοιχα μέλη της Χρυσής Αυγής...

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι πίσω από την κλιμάκωση της δράσης της Χρυσής Αυγής βρίσκονται η «ανοχή της αστυνομίας», καθώς και η «πολιτική υποστήριξη που λαμβάνει το κομμα από τμήμα του μνημονιακού μπλοκ και της ΝΔ».

Σε ανακοίνωση-απάντησή της, η Νέα Δημοκρατία αντιτείνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, «σε μια προσπάθεια να πολώσει και να διχάσει», γίνεται «νεροκουβαλητής της Χρυσής Αυγής.

»Οι πολιτικές αυτές αθλιότητες είναι επικίνδυνες για την ίδια τη Δημοκρατία. Και έχει υποχρέωση ο ΣΥΡΙΖΑ να τις σταματήσει αμέσως», καταλήγει η ΝΔ.

Παράλληλα, το κόμμα της Συγγρού απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή, σημειώνοντας πως «η καταδίκη των νεοναζί και η απερίφραστη απόρριψη κάθε σκέψης ακόμη, για συνεργασία μαζί τους αποτελεί ξεκάθαρη και διακηρυγμένη πολιτική θέση της Νέας Δημοκρατίας».

Εν τω μεταξύ, την ανάγκη συντονισμένης δράσης του κοινοβουλευτικού τόξου κατά της Χρυσής Αυγής επισημαίνει σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής το ΠΑΣΟΚ.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών