«Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ποιους θα φορολογήσει» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

«Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ποιους θα φορολογήσει»

15:39 | 14/2/14
Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος Γ.Σταθάκη ότι «η Ελλάδα υποφέρει από χαμηλή φορολόγηση», εξαπέλυσε ο Σίμος Κεδίκογλου...

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να αποσαφηνίσει το περιεχόμενο της τοποθέτησης του Γ.Σταθάκη.

«Οφείλει να εξηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τι εννοεί το μέλος του Οικονομικού Επιτελείου του κόμματος κ. Γ. Σταθάκης, όταν λέει ότι η Ελλάδα "υποφέρει από χαμηλή φορολόγηση" και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να αυξήσει τους φόρους κατά 5% του ΑΕΠ, δηλαδή κατά 10 δις» σημείωσε ο Σίμος Κεδίκογλου.

«Οφείλει άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ να μας ενημερώσει σε ποιους Έλληνες θα αυξήσει την φορολογία. Μήπως σε μισθωτούς και συνταξιούχους, μήπως στους αγρότες ή τους ελεύθερους επαγγελματίες ή μήπως μαζί με αυτές τις κατηγορίες θα υπερφορολογήσει την ακίνητη περιουσία και τις καταθέσεις, όπως, άλλωστε, ορίζει και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ;

Περιμένουμε σήμερα ξεκάθαρες απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ με ποιον –συγκεκριμένο- τρόπο θα «ανακουφίσει τον πόνο του Έλληνα από την χαμηλή φορολόγησή του».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών