Ζητεί σύγκλιση των πολιτικών αρχηγών | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ζητεί σύγκλιση των πολιτικών αρχηγών

14:18 | 14/2/14
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας με την οποία του ζητεί τη σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για το Κυπριακό...

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, τον οποίο ενημέρωσε ο Πάνος Καμμένος γι’ αυτή την πρωτοβουλία στο Εθνικό Συμβουλίου Εξωτερικής πολιτικής που πραγματοποιήθηκε το πρωί, επιφυλάχτηκε να απαντήσει πριν συζητήσει το θέμα με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Να σημειωθεί ότι δεν ήταν αρνητικός, εάν αυτό συμβάλει στο να υπάρξει συναίνεση για την επίλυση του κυπριακού, την οποία ελληνική και κυπριακή κυβέρνηση θεωρούν απαραίτητη.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Κουμουτσάκος, ο οποίος είπε ότι μια τέτοια πρωτοβουλία δεν θα πρέπει να έχει κομματικές στοχεύσεις.

Ενώ εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι θα εξεταστεί συλλογικά η πρόταση και κατηγόρησε την κυπριακή κυβέρνηση ότι δεν ενημερώθηκε η αξιωματική αντιπολίτευση κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Νίκου Αναστασιάδη στην Αθήνα.

Ρεπορτάζ: Τασούλη Αλεξία
Πηγή: real.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών