Στουρνάρας: Υπομονή για τη λίστα Λαγκάρντ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Στουρνάρας: Υπομονή για τη λίστα Λαγκάρντ

17:33 | 14/2/14
Η εντατικοποίηση των φορολογικών ελέγχων, σε εμβάσματα που έφυγαν στο εξωτερικό, αλλά και η αξιοποίηση των στοιχείων από τη λίστα Λαγκάρντ βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Οικονομικών με τους οικονομικούς εισαγγελείς και τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ.

Ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης επισκέφθηκε το ΣΔΟΕ, όπου συναντήθηκε με τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς κ.κ. Παναγιώτη Αθανασίου και Γιάννη Δραγάτση αλλά και τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Στέλιο Στασινόπουλο.

Ο Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συνάντηση εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι στο επόμενο διάστημα αναμένονται αποτελέσματα όχι μόνο από την επεξεργασία των στοιχείων της λίστας Λαγκάρντ, αλλά και από άλλες λίστες. Απαντώντας, μάλιστα, στην κριτική ότι δεν έχει εισπραχθεί ακόμη ούτε ένα ευρώ ανέφερε χαρακτηριστικά «περιμένετε και θα δείτε. Είμαστε κράτος δικαίου και εξαντλούμε όλες τις δυνατότητες που έχουν οι φορολογούμενοι».

Ο υπουργός Οικονομικών, τέλος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την έως τώρα δουλειά του ΣΔΟΕ και των οικονομικών εισαγγελέων

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών