Καμίνης: Ανύπαρκτος βουλευτής ο Σπηλιωτόπουλος (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Καμίνης: Ανύπαρκτος βουλευτής ο Σπηλιωτόπουλος (video)

12:21 | 11/4/14
Ανεβαίνουν οι τόνοι στην κόντρα Άρη Σπηλιωτόπουλου με τον Γιώργο Καμίνη...

Ο νυν δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην κοινοβουλευτική παρουσία του αντίπαλού του για τη θέση του δημάρχου στον πρώτο δήμο της χώρας.

«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος μας έχει δώσει δείγματα γραφής πως θα δουλέψει και ως δήμαρχος της Αθήνας, αν εκλεγεί. Είναι βουλευτής από τον Ιούνιο του 2012 και δεν έχει πάρει μία φορά το λόγο στην ολομέλεια της Βουλής να μιλήσει. Και έρχεται εκ των υστέρων να μιλήσει για τις διαδηλώσεις, όταν ξέρει ότι η παρούσα δημοτική αρχή είχε το πολιτικό θάρρος και την ευθύνη να εκπονήσει μόνη της νομοσχέδιο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.



Και πρόσθεσε: «Ο κ. Σπηλιωτόπουλος τη μόνη δουλειά που έχει κάνει από τότε που εξελέγη είναι να απευθύνει δύο ερωτήσεις στον υπουργό τον κ. Δένδια και τίποτα άλλο. Είναι ανύπαρκτος βουλευτής. Ας μας πει ο ίδιος τι έκανε ως βουλευτής αυτά τα δύο χρόνια που εξελέγη».

Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε και στη δήλωση του κ. Σπηλιωτόπουλου ότι η Αθήνα έγινε Καμπούλ, με αφορμή την έκρηξη του παγιδευμένου Ι.Χ. στο κέντρο της Αθήνας.

«Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε στην Αθήνα, όταν είμαστε μάλιστα υποψήφιοι δήμαρχοι και θα έλεγα κι όταν έχουν χρηματίσει υπουργοί τουρισμού. Μετά το επεισόδιο με τη βόμβα, να έρχεται ένας πρώην υπουργός τουρισμού και πάνω σε αυτό το γεγονός να χαρακτηρίζει την Αθήνα, Καμπούλ μπορώ να σας πω ότι αυτό είναι εγκληματικό και προδίδει τουλάχιστον πολιτική επιπολαιότητα», σημείωσε ο κ. Καμίνης. 

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών