Αλλαγή σκυτάλης μετά από 12 χρόνια στον δήμο Ηρακλείου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αλλαγή σκυτάλης μετά από 12 χρόνια στον δήμο Ηρακλείου

23:59 | 25/5/14
Ο Βασίλης Λαμπρινός εκλέγεται νέος δήμαρχος Ηρακλείου, ο οποίος με καταγεγραμμένο το 14,77 % των εκλογικών τμημάτων συγκεντρώνει ποσοστό 60,58 % έναντι 39,42%, που συγκεντρώνει ο Γιάννης Κουράκης...

Στο εκλογικό κέντρο της «Δύναμης Πολιτών» υποδέχθηκαν θερμά οι υποστηρικτές του τον κ. Λαμπρινο, ο οποίος ευχαρίστησε όλους, όσοι τον εμπιστεύτηκαν «για τα επόμενα δύσκολα χρόνια», αλλά και εκείνους που ψήφισαν «τον αντίπαλο συνδυασμό. Η νέα δημοτική αρχή θα είναι ανεξάρτητη, ενωτική και συμμετοχική».

«Ενωμένοι θα χτίσουμε μαζί το Ηράκλειο του αύριο, με γνώμονα τις αρχές της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της νομιμότητας. Είναι μεγάλη ευθύνη να φτιάξουμε το Ηράκλειο του αύριο» είπε και πρόσθεσε: «Έχουμε συναίσθηση των ευθυνών για την επόμενη 5ετία. Θα συνεχίσουμε χωρίς χρώματα και διακρίσεις».

Επίσης μίλησε για ένα Δημοτικό Συμβούλιο ανοιχτό στους πολίτες, που θα δίνει έμφαση στη φωνή του καθένα και στη συμμετοχική δημοκρατία.

Τέλος, επισήμανε ότι ανεξάρτητοι και όλοι ενωμένοι, με διαφάνεια και ίση μεταχείριση «θα προχωρήσουμε μπροστά», ενώ ευχαρίστησε τον απερχόμενο δήμαρχο Γιάννη Κουράκη για τα όσα προσέφερε στον δήμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών