Λοβέρδος: Τον Οκτώβριο οι αποφάσεις | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Λοβέρδος: Τον Οκτώβριο οι αποφάσεις

15:16 | 8/7/14
Στο συνέδριο του Οκτωβρίου παρέπεμψε το θέμα της ονομασίας ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον realfm 97,8...

Στο ερώτημα «στις εκλογές θα κατέβετε σαν ΠΑΣΟΚ, σαν Ελιά ή σαν δημοκρατική παράταξη», απάντησε:

«Αυτά θα τα αποφασίσουμε τον Οκτώβριο. Έχουμε μέχρι τότε μια πορεία.

Η δική μας εμπειρία από τον Μάιο έχει πει κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό, δεν θα το ξεχάσω θα το κρατήσω ζωντανό σε όλες τις διαδικασίες από τώρα και μέχρι τον Οκτώβριο».

«Ωστόσο», τόνισε ο κ. Λοβέρδος, «μας έδειξε η εμπειρία του Μαΐου στον τίτλο και τα σύμβολά μας είναι πάρα πολύ χρήσιμο το ΠΑΣΟΚ και η ιστορία του που φέρνει κοντά μας κόσμο σήμερα, αλλά και είναι πάρα πολύ χρήσιμη η συμπαράταξη των υπολοίπων είτε ήμασταν κάποτε στο ΠΑΣΟΚ, είτε ποτέ δεν ήταν κάποιοι από εμάς».

Αναφερόμενος στο θέμα των προτάσεων για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, με αφορμή τη «μικρή ΔΕΗ» και το αν αυτές μπορούν να συναθροιστούν ο υπουργός Παιδείας σημείωσε:

«Η δική μου εντύπωση -και μιλάω για εντυπώσεις γιατί δεν έχω δει τα κείμενα- που δημιουργείται από τον Τύπο που βλέπω τις διαφορετικές θέσεις των κομμάτων με οδηγεί σε ένα πρώτο συμπέρασμα –δεν θέλω να είμαι βιαστικός ούτε πρόχειρος- ότι αυτές οι προτάσεις δεν μπορούν να αθροιστούν και το λέω αυτό γιατί έχουν μεταξύ τους κολοσσιαίες διαφορές».


Ακούστε αναλυτικά τη δήλωσε:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών