Εκλογές ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας: Πρώτη σε ψήφους η «Νέα Εποχή» με τον Γ. Παπαναστασίου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Εκλογές ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας: Πρώτη σε ψήφους η «Νέα Εποχή» με τον Γ. Παπαναστασίου

23:46 | 9/10/14
Εκλογές ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας: Πρώτη σε ψήφους η «Νέα Εποχή» με τον Γ. Παπαναστασίου
Ο συνδυασμός "Νέα Εποχή" στον οποίο άτυπα επικεφαλής είναι ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, πήρε την πρωτιά σε ψήφους στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του επιμελητηρίου Αχαΐας.

Αναλυτικά, ο συνδυασμός "Νέα Εποχή" που πρόσκειται πολιτικά στη ΝΔ έλαβε 48 ψήφους και 8 έδρες, ενώ ο συνδυασμός "Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση" στον οποίο άτυπα επικεφαλής είναι ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής και πολιτικά πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, έλαβε 39 ψήφους και βγάζει 7 έδρες.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" που πρόσκειται στο ΚΚΕ και έχει άτυπα επικεφαλής τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη έλαβε 23 ψήφους και 4 έδρες, ενώ τελευταίος ήταν ο συνδυασμός που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ «Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία» με 13 ψήφους και 2 έδρες.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΕΔΕ

Για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, η παράταξη "Νέα Εποχή" εκλέγει 4 αντιπροσώπους, η παράταξη "Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση" 4 αντιπροσώπους, η παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση" 2 αντιπροσώπους και η παράταξη «Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία» 1 αντιπροσωπο.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών