Συνάντηση Σαμαρά- Αβραμόπουλου στο Μαξίμου με φόντο προεδρικά σενάρια | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Συνάντηση Σαμαρά- Αβραμόπουλου στο Μαξίμου με φόντο προεδρικά σενάρια

23:12 | 19/1/15
Συνάντηση Σαμαρά- Αβραμόπουλου στο Μαξίμου με φόντο προεδρικά σενάρια

Στόχος να διαλυθούν οι φήμες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει μετά τις εκλογές τον Έλληνα επίτροπο για Πρόεδρο Δημοκρατίας

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής και Εσωτερικών Υποθέσεων Δήμητρης Αβραμόπουλος, τον οποίο ορισμένα σενάρια και δημοσιεύματα έφεραν ως μία πιθανή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές και εφόσον κερδίσει η αξιωματική αντιπολίτευση για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο κ. Αβραμόπουλος εξερχόμενος του Μαξίμου και ερωτηθείς σχετικά απάντησε πως δεν έχει κανένα λόγο να σχολιάσει αυτά τα σενάρια και ότι ως Επίτροπος της Ελλάδας προσπαθεί να κάνει το καθήκον του απέναντι στους Έλληνες. Είπε επίσης ότι δεν ετέθη ποτέ τέτοιο ζήτημα, ενώ κληθείς να σχολιάσει την επικείμενη συνεδρίαση για την ποσοτική χαλάρωση, σημείωσε ότι δεν πρόκειται για ζήτημα που αφορά την Κομισιόν αλλά την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Φαίνεται πως με τη συνάντηση αυτή το Μαξίμου ήθελε να "διεκδικήσει" τον κ. Αβραμόπουλο, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ και ως εκ τούτου το λεγόμενο “μεσαίο χώρο” τον οποίο εποφθαλμιά και ο ΣΥΡΙΖΑ.

O κ. Αβραμόπουλος υπενθύμισε χαρακτηριστικά ότι βρέθηκε στο Μαξίμου με την ιδιότητα μεν του Επιτρόπου που δεν του επιτρέπει να εμπλακεί στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις, αλλά έχοντας πάντα την ιδιότητα του στελέχους της ΝΔ και με αυτή ευχήθηκε στον πρωθυπουργό καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές, σημειώνοντας ότι είναι σημαντικό "να κρατηθεί σταθερή η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας".

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών