«Ένας Μπαλτάς και ένας Χασάπης στην Παιδεία» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

«Ένας Μπαλτάς και ένας Χασάπης στην Παιδεία»

17:22 | 19/2/15
«Ένας Μπαλτάς και ένας Χασάπης στην Παιδεία»

Αντίδραση ΝΔ για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας

«Ένας Μπαλτάς και ένας Χασάπης στον χώρο της Παιδείας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κ. Καραγκούνης σχετικά με όσα φέρεται να είπε ο υπουργός Παιδείας περί «χιτλερικών» σχολείων, όπως υποστηρίζουν μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Πειραματικών και Πρότυπων Σχολείων, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Αριστείδη Μπαλτά.

Ο κ. Καραγκούνη ανέφερε ότι «ο κ. Μπαλτάς απευθυνόμενος σε εκπροσώπους πρότυπων και πειραματικών σχολείων εκτόξευσε βαρύτατες ύβρεις, υποστηρίζοντας ότι το εγχείρημα των σχολείων αυτών "μοιάζει σχεδόν έως και χιτλερικό" προσθέτοντας μάλιστα ότι αυτή είναι η ιδεολογική του άποψη», ενώ σημείωσε ότι «στην ίδια συνάντηση ο γγ του Υπουργείου Παιδείας Δ. Χασάπης επιτέθηκε στους εκπροσώπους των σχολείων, λέγοντας ότι δεν διοικούν τίποτα, καθώς δεν είναι αξιολογημένοι».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημείωσε ότι «μετά τις ύβρεις και την επιθετικότητα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής των πειραματικών σχολείων υπέβαλαν την παραίτησή τους» και κατέληξε: «Αποδεικνύεται σήμερα με τον πιο έμπρακτο τρόπο, ότι η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, αιχμάλωτη σε χρεοκοπημένες ιδεοληψίες, ήρθε να γκρεμίσει ακόμη και θεσμούς που έχουν δικαιωθεί στο πέρασμα του χρόνου, συμπεριλαμβανομένων των πιο καταξιωμένων θεσμών στο χώρο της Παιδείας».

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών