Λήστευε με γάντια και μαχαίρι | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Λήστευε με γάντια και μαχαίρι

13:08 | 19/2/15

Τοξικομανής, με ποινικό παρελθόν για κλοπές, ήταν ο ομογενής από την Αλβανία, που κατηγορείται για έξι ληστείες, δύο κλοπές αυτοκινήτων και μια κλοπή καταστήματος τις τελευταίες 18ημέρες στην Πάτρα

Χρησιμοποιούσε μαχαίρι φορώντας στα χέρια του χειρουργικά γάντια για να μην αφήσει αποτυπώματα και με γρήγορες κινήσεις αφαιρούσε τις εισπράξεις των ταμείων. Είχε εισβάλει μεταξύ άλλων σε φαρμακείο στο Μιντιλόγλι, στα σούπερ-μάρκετ «Αράπης» της Οβρυάς και «Βασιλόπουλος» στην Ακτή Δυμαίων κ.ά.

ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ

Ο ληστής είναι 29 ετών και ως συνεργούς του στις ληστείες είχε έναν 30χρονο Πατρινό μαζί με την 29χρονη φίλη του, οι οποίοι σε δύο περιπτώσεις περίμεναν τον 29χρονο να επιβιβαστεί στα ΙΧ που χρησιμοποιούσαν για τις ληστείες. Σε δύο περιπτώσεις, ως μέσα διαφυγής είχαν χρησιμοποιηθεί από τον δράστη αυτοκίνητα που είχε κλέψει.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

Τελευταίο κτύπημα ήταν την Τρίτη το βράδυ σε μίνι-μάρκετ της Περιβόλας. Ο 29χρονος ομογενής μπήκε στο κατάστημα και με την απειλή μαχαιριού και φορώντας κουκούλα προσπάθησε να πάρει τις εισπράξεις από μια 38χρονη υπάλληλο, αλλά δεν τα κατάφερε. Εφυγε από το σημείο και επιβιβάστηκε στο όχημα που άνηκε στον 30χρονο πατρινό συνεργό του που τον περίμενε, οπότε ο εντοπισμός τους ήταν ζήτημα ωρών.

Ο Ι. ΣΕΪΝΤΗΣ

«Αρχικά συνελήφθησαν οι δύο συνεργοί στην Πάτρα και στη συνέχεια στο σπίτι του ο 29χρονος. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου γιατί είχε δημιουργηθεί σοβαρό θέμα με τη δημόσια ασφάλεια εξαιτίας του 29χρονου» σημειώσει ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Γιάννης Σεϊντής, σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ηγεσία της τοπικής ΕΛΑΣ.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών