Ημέρα σκέψης και αποκριάτικος χορός των Προσκόπων | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ημέρα σκέψης και αποκριάτικος χορός των Προσκόπων

21:40 | 19/2/15
Ημέρα σκέψης και αποκριάτικος χορός των Προσκόπων

Αυτές τις ημέρες,παγκόσμια, με την Ημέρα Σκέψεως,οι πρόσκοποι όλου του Κόσμου έρχονται πιο κοντά

Είναι μια γιορτή αφιερωμένη στο όραμα ενός καλύτερου κόσμου, στην ειρήνη, την φιλία, στην κοινή προσπάθεια όλων των μικρών και μεγάλων όλης της γης, να χτίσουν έναν κόσμο αδελφωμένο.

Είναι ένας εορτασμός πλήρης συμβολισμών,αλλά και πρακτικών, που η ελεύθερη σκέψη ξεπερνά φραγμούς και σύνορα, αναλογίζεται την έκταση της προσκοπικής Κίνησης και ανταμώνουν με ανθρωπιά τον αδελφό πρόσκοπο μιας άλλης χώρας, μιας άλλης φυλής όμως πάνω από όλα να θυμηθούν νέοι και παλιοί την προσφορά τους, που όπως αναφέρει και η προσκοπική Υπόσχεση το καθήκον προς τον Θεό ,τον συνάνθρωπο μας και στο περιβάλλον.

Στην περιοχή, προετοιμάζονται πολλές δράσεων, με αποκορύφωμα, την συνεστίαση που θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ , 22α Φεβρουαρίου και ώρα 21 μμ' στο γνωστό κεντρο ΄''ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ " που οργανώνει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας και καλούνται να λάβουν μέρος σ' αυτή οι Παλαιοί Πρόσκοποι, τα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι εν ενεργεία βαθμοφόροι και οι φίλοι του Προσκοπισμού της Ηλείας.

Στη διάρκεια της συνεστίασης όπου θα βρεθούν

 παλιοί Πρόσκοποι όλων των ηλικιών, οι αρχηγοί τους,βαθμοφόροι,οι πολυπληθείς φίλοι τους και γνωστοί κ.λ.π. και όλοι θα έχουν την ευκαιρία,μετά την σύντομη αναφορά στο νόημα της Ημέρας ,την αποκριάτικη αυτή βραδιά, να διασκεδάσουν με την ορχήστρα του κέντρου, μια όμορφη παρέα ,με χορό και πηγαίο κέφι,αναβιώνοντας τον πάντα επιτυχημένο χορό των Προσκόπων που ήταν το κοσμικό γεγονός της Αποκριάς ...

Δηλώσεις συμμετοχής έγκαιρα στους κ.κ. και Κώστα Τριανταφυλλόπουλο[Πρόεδρο της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων ],Aνδρ.Γιατρα,Σπύρο Μπαμπή,Γιάννη Μπούκλη,Γ.Καραμάνη, καθώς και στα μέλη της ¨Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, στους βαθμοφόρους και στα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών