Στην τελική ευθεία για την ΑΡΤΟΖΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Στην τελική ευθεία για την ΑΡΤΟΖΑ

18:04 | 19/2/15
Στην τελική ευθεία για την ΑΡΤΟΖΑ

Η 14η διοργάνωση για την αρτοποιία και ζαχαροπλαστική ανοίγει τις πύλες της στις 27 Φεβρουαρίου

Συμπληρώνοντας 25 χρόνια ζωής, στη διάρκεια των οποίων αναδείχθηκε σε έναν ιστορικό θεσμό του κλάδου αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, η ΑRΤΟΖΑ θα πραγµατοποιηθεί από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Οι προετοιμασίες για τη 14η διοργάνωση κορυφώνονται με τη σύμπραξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου και με σκοπό να σηματοδοτηθεί μια νέα πορεία ανάκαμψης για τον κλάδο.

Έχοντας εδραιώσει την εικόνα μιας από τις πλέον επιτυχημένες επαγγελματικές εκθέσεις στην Ελλάδα και από τις καλύτερες στο είδος της διεθνώς, η ΑRΤΟΖΑ δίκαια θεωρείται έκθεση-θεσμός και σταθερό σημείο αναφοράς για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική στη χώρα μας. Πάνω από 250 προμηθευτικές εταιρείες, το σύνολο σχεδόν της αγοράς που απευθύνεται και αφορά την αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική, τη σοκολατοποιία και το παγωτό, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει σήμερα η ελληνική και διεθνής αγορά σε επίπεδο προϊόντων, υπηρεσιών αλλά και τεχνογνωσίας, δίνοντας στους επαγγελματίες την ευκαιρία να βρεθούν στην καρδιά των εξελίξεων, εκεί που σύμφωνα με το σλόγκαν της έκθεσης «ζυμώνεται το μέλλον» του κλάδου!»

Η έκθεση έρχεται ανανεωμένη και εμπλουτισμένη με νέους τομείς εκθεμάτων αλλά και στοχευμένες θεματικές εκδηλώσεις και ενδιαφέροντες διαγωνισμούς!

Παράλληλες εκδηλώσεις

Ανάμεσα στις πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις που θα διανθίσουν με μοναδικό τρόπο και την 14η διοργάνωση της ΑΡΤΟΖΑ αξίζει να αναφέρουμε:

- Διαγωνισμός Καλλιτεχνικής Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας
- 1ο ARTOZA Chocolate Show
- Ηµερίδα Τεχνολογίας Τροφίµων
- Σεµινάρια/επιδείξεις Bakery & Pastry Master
- Σεµινάρια πασχαλινής συσκευασίας
- Σεμινάρια καφέ
- Σεµινάρια διοίκησης επιχειρήσεων και marketing

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας, FORUM ΑΕ, κ. Νίκος Χουδαλάκης υπογράμμισε: «Η φετινή διοργάνωση έρχεται σε ένα κρίσιμο για τον κλάδο σημείο. Στόχος μας είναι να αποτελέσει η έκθεση πεδίο δημιουργίας νέων συνεργασιών μεταξύ των επαγγελματιών αλλά και πεδίο ανάδειξης των νέων τάσεων στον χώρο της αροποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται άλλωστε και οι παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνουμε στην 14η ΑΡΤΟΖΑ»

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις παράλληλες εκδηλώσεων μπορείτε να δείτε στο www.artoza.com.






Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών