Αυτός είναι ο δάσκαλος που ασελγούσε στον 9χρονο μαθητή του (φωτο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αυτός είναι ο δάσκαλος που ασελγούσε στον 9χρονο μαθητή του (φωτο)

13:22 | 9/11/17

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 29χρονου ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι ασελγούσε πάνω σε 9χρονο μαθητή, στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι του, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα Πέμπτη (09/11) η Αστυνομία

Όπως σημειώνει η Αστυνομία, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο τέταρτο έτος της ηλικίας του, σε ασέλγεια υπό την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης της από πρόσωπο που παραδίδει μαθήματα στον ανήλικο, κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσα και της αποπλάνησης παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑ Ιωάννη του Παναγιώτη και της Ερμιόνης, γεννηθέντα στις 6-11-1988 στο Μαρούσι Αττικής

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος είχε συλληφθεί με ένταλμα την 1η Νοεμβρίου από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός εκπαιδευτικός επισκεπτόταν το σπίτι του ανήλικου μαθητή του, προκειμένου να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα, στο πλαίσιο ενισχυτικής διδασκαλίας.

Όπως ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ., ο 29χρονος, κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ενήργησε κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου μαθητή.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σημειώνει η Αστυνομία, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.



πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών