Ημερίδα «Αστυνομία και Πολίτης» διοργάνωσε η ΕΛ.ΑΣ. | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ημερίδα «Αστυνομία και Πολίτης» διοργάνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

04:04 | 18/5/13
Πραγματοποιήθηκε στη ΓΑΔΑ για αστυνομικούς των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ

Ημερίδα με θέμα «Αστυνομία και Πολίτης», πραγματοποιήθηκε χθες, στις εγκαταστάσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για αστυνομικούς των Ομάδων Δ.ΕΛ.Τ.Α. και ΔΙ.ΑΣ

Την Ημερίδα προλόγισαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας και ο Επιχειρησιακός Διοικητής των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Δ.ΕΛ.Τ.Α., Ταξίαρχος Σωτήριος Σωτηρόπουλος.

Εισηγήσεις παρουσίασαν:
O Καθηγητής Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιάννης Πανούσης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Κωνσταντίνος Κοσκινάς και ο Βοηθός Συνηγόρου του Πολίτη και Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Βασίλειος Καρύδης.


Πιο αναλυτικά, αναπτύχθηκαν τα ακόλουθα θέματα:
«Αστυνομία μπροστά στις προκλήσεις των καιρών» - Γ. Πανούσης
«Αστυνομία και Κοινωνία» - Κ. Κοσκινάς
«Αστυνομία – Αστυνόμευση – Κράτος Δικαίου» - Β. Καρύδης


Τις εργασίες της Ημερίδας παρακολούθησαν:
O Διευθυντής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος Δημήτριος Ζάγκας. Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Γεωργατζής, ο Αντιπρόεδρος κ. Βέλλιος Ανδρέας και ο Γενικός Γραμματέας κ. Κατσιαμάκας Ιωάννης. Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Λάζος και ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Παπατσίμπας και από το Σωματείο Ειδικών Φρουρών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος Ντούμας και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Φαναριώτης.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών