Σκληρή απάντηση Βενιζέλου σε ΔΗΜΑΡ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σκληρή απάντηση Βενιζέλου σε ΔΗΜΑΡ

15:57 | 24/1/14
Συνέχεια στην αντιπαράθεση του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ για το «χρίσμα» του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Ευρωεκλογές έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος...

«Κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να λειτουργούν παρασιτικά σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Και επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα άρα και σε σχέση με το Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικό Κόμμα», τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε πως ο επικεφαλής της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΣΚ, Χάνες Σβόμποντα, τον έχει διαβεβαιώσει πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι το μοναδικό κόμμα που θα στηριχθεί από τους ευρωπαίους σοσιαλιστές στις Ευρωεκλογές του Μαΐου, χωρίς να υπάρχει «πολλαπλότητα», με την παροχή στήριξης και σε άλλες πολιτικές δυνάμεις.



«Κάποιοι σκέφτονται στο όνομα της χώρας, του έθνους, της οικονομίας των πολιτών, με κόστος γιατί κάποιοι μας βρίζουν μας λοιδορούν, νομίζουν ότι θέλαμε να τους βλάψουμε. Και κάποιοι κάνουν τον κάλο, τον συμπαθή, τον αθώο στις πλάτες τις δικές μας. Υπάρχει και ένα όριο. Είναι άδικο και είναι και ανήθικο», ανέφερε.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών