Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Βαρβιτσιώτη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Βαρβιτσιώτη

14:10 | 24/1/14
«Έκπτωτο στην συνείδηση της κοινωνίας» χαρακτηρίζει τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας θέμα παραμονής του στην κυβέρνηση, αλλά και αλλαγής της μεταναστευτικής πολιτικής.

Με αφορμή –και- τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού, επανάληψη ουσιαστικά όσων «κυνικών και προκλητικών», όπως τα χαρακτηρίζει η Κουμουνδούρου, δήλωσε χθες, αλλά και την πολιτική και ηθική κάλυψη που επιχείρησε να δώσει στα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στον πνιγμό μεταναστών στο Φαρμακονήσι, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, έθεσε ευθέως θέμα παραίτησής του.

«Πώς μπορεί ένας τέτοιος υπουργός να παραμένει στη θέση του; Μήπως η παραμονή του δίνει το σήμα στις λιμενικές αρχές να δράσουν με παρόμοιο τρόπο σε ανάλογες περιπτώσεις;

Πέρασε έστω και προς στιγμήν από το μυαλό του υπουργού η παραίτηση; Το βέβαιο είναι πως ο κ. Βαρβιτσιώτης είναι πλέον έκπτωτος στη συνείδηση της κοινωνίας», λέει, υποστηρίζοντας πως είναι ηθικό και πολιτικό χρέος της χώρας μας το τραγικό γεγονός στο Φαρμακονήσι να σταθεί αφορμή για μία νέα μεταναστευτική πολιτική που θα διεκδικηθεί και στο ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών