Παπαδόπουλος: Ο Αναστασιάδης παραπλάνησε το λαό με όσα είπε για το Ανακοινωθέν | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Παπαδόπουλος: Ο Αναστασιάδης παραπλάνησε το λαό με όσα είπε για το Ανακοινωθέν

23:12 | 13/2/14
Ευθείες «βολές» κατά του κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, με αφορμή τη χθεσινή του ανάλυση για το Κοινό Ανακοινωθέν, που «άνοιξε» εκ νέου τις απευθείας συνομιλίες για το Κυπριακό, εξαπέλυσε σήμερα Πέμπτη ο πρόεδρος του συμπολιτευόμενου Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος κατηγόρησε τον κ. Αναστασιάδη για «παραπλάνηση» του κυπριακού ελληνισμού, τονίζοντας πως το Κοινό Ανακοινωθέν «δεν ξεκαθάρισε η βάση των διαπραγματεύσεων, ή αν ξεκαθάρισε, ξεκαθάρισε εναντίον μας», και προσθέτοντας ότι οι «γενναιόδωρες προσφορές Χριστόφια κατοχυρώνονται», παρά τις υποσχέσεις προς το ΔΗΚΟ ότι θα αποσυρθούν.

«Το κείμενο της Συμφωνίας δεν περιλαμβάνει πουθενά αναφορά στην Κυπριακή Δημοκρατία ούτε αναφορά σε συνέχιση της», συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής του ΔΗΚΟ άφησε εκ νέου ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου του κόμματος από την κυβέρνηση Αναστασιάδη, λόγω παραβίασης της προγραμματικής συμφωνίας.

Το ενδεχόμενο αποχώρησης ή όχι του ΔΗΚΟ από την κυβέρνηση αναμένεται να τεθεί επισήμως εντός της ερχόμενης εβδομάδας στο νέο Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος, με τον κ. Παπαδόπουλο να σημειώνει πως υπάρχει συγκεκριμένη δική του εισήγηση, αλλά να αρνείται να αποκαλύψει το περιεχόμενό της.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών