Μπακογιάννη: Περιμένω να εξαγγείλει προγράμματα χρηματοδότησης | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μπακογιάννη: Περιμένω να εξαγγείλει προγράμματα χρηματοδότησης

12:40 | 11/4/14
«Περιμένω από την κα. Μέρκελ – και μας το χρωστάει - να αναγγείλει συγκεκριμένα προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων» τόνισε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.  Όπως είπε, δεν θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας αν δεν χρηματοδοτηθούν οι επιχειρήσεις, κυρίως οι μικρές.

Χαρακτήρισε εξαιρετική τη δουλειά του Γιάννη Στουρνάρα για να βγούμε στις αγορές, τονίζοντας ωστόσο ότι η χώρα μας πρέπει να αποκτήσει νέο φορολογικό, αντικειμενικό και πραγματικό – όπως είπε- και να πατάξει πλήρως τη φοροδιαφυγή.

Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε ατυχέστατη την περίπτωση Μπαλτάκου, λέγοντας «η υπόθεση Μπαλτάκου θόλωνε, για να μην πω σκιάζε τη ΝΔ. Η ΝΔ δεν ήταν ποτέ και δεν είναι κόμμα που είχε συνομιλίες με την άκρα δεξιά και τη Χρυσή Αυγή. Το 1974 έκανε το διαχωρισμό ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Στη ΝΔ δεν χωράνε φασιστοειδή» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές και συμφώνησε με την κριτική της Μαριέττας Γιαννάκου για τη σταυροδοσία, λέγοντας ότι και εκείνη είναι επιφυλακτική για τον σταυρό. Όπως εξήγησε, πως θα αναμετρηθεί ένας νέος, λαμπρός επιστήμονας με ένα ήδη γνωστό πολιτικό πρόσωπο και επεσήμανε την ευθύνη του αρχηγού του εκάστοτε κόμματος.

Ασκώντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι τη στεναχωρεί πολύ η στάση του σημειώνοντας «δεν μπορεί ένας άνθρωπος στην ηλικία του κ. Τσίπρα να επιχειρηματολογεί με τακτικές της δεκαετείς του 60», συμπληρώνοντας «δεν μπορείς να κανείς το άσπρο – μαύρο».

«Δε θέλω αλλαγή προσώπων, θέλω αλλαγή στην πολιτική αντίληψη» είπε η κα. Μπακογιάννη και επικαλούμενη το σύνθημα του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε» είπε «απαιτώ από τον ΣΥΡΙΖΑ να προσέλθει σοβαρά σε αυτό το τραπέζι (της συζήτησης)».

«Με όλα τα λάθη που κάναμε, σύραμε το κάρο έξω από το βάλτο» είπε ακόμα η βουλευτής της ΝΔ και υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να τεθεί θέμα εθνικών εκλογών.

Η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι διαφωνεί ριζικά με την πρόταση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για δημοψήφισμα για το τέμενος, λέγοντας ότι εκείνη είχε προτείνει μάλιστα το συγκεκριμένο στρατόπεδο στον Ελαιώνα, που θα εξυπηρετήσει τόσο τους μουσουλμάνους κατοίκους της Αθήνας όσο και τους τουρίστες.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές, είπε ότι θα ψηφίσει με βάση την εκτίμηση που έχει για τα πρόσωπα και την παρουσία τους, λέγοντας ότι στις δημοτικές εκλογές δεν ψηφίζουμε κομματικά.

Πηγή skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών