Αίγιο: Ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου με προκάτ αίθουσες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αίγιο: Ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου με προκάτ αίθουσες

11:23 | 21/10/16
aigio-enisxysh-tou-eidikou-dhmotikou-sxoleiou-me-prokat-aithouses

Μετά την ανακαίνιση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, πριν αρχίσει η σχολική χρονιά, από ευαισθησία εκπαιδευτικών και γονέων μαθητών του οι οποίοι πρόσφεραν από το υστέρημά τους, εργάστηκαν εθελοντικά και ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας γραφειοκρατικές καταστάσεις, ο Δήμος Αιγιάλειας πήρε σειρά, κάνοντας όσα όφειλε απέναντι στην ιδιαίτερη τοπική σχολική μονάδα

Έτσι,μετά από καθάρισμα, βάψιμο,κουρτίνες, μικροεπισκευές - για φιλικές και άνετες αίθουσες - η διευθύντρια του ΕΔ Πόπη Σωτηροπούλου, κατάφερε να κινητοποιήσει τις αρχές, με πρακτικό αποτέλεσμα τη μεραφορά προκάτ αιθουσών,κατόπιν προσπαθειών μιας ολόκληρης τετραετίας!

Χθες λοιπόν, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση με την τοποθέτηση λυόμενης αίθουσας και τις επόμενες μέρες θα μεταφερθεί ακόμα μια,ώστε να καλυφθούν βασικές ανάγκες.

Ενεργό ρόλο στην ικανοποίηση του χρόνιου αυτού αιτήματος έπαιξε ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης Βασίλης Χριστόπουλος, τον οποίο και ευχαρίστησε η διεύθυνση αλλά και το προσωπικό του σχολείου, μαζί και την εταιρεία «Ακτωρ» που συνέργησε με όχημά της.

«Με την ευαισθησία που έδειξαν, βοηθήσαν τους μαθητές να έχουν τον αναγκαίο χώρο που τους χρειάζεται για την εκπαίδευσή τους», σημείωσε η κ. Σωτηροπούλου.

Δύο παρόμοιες αίθουσες αναμένεται να μεταφερθούν άμεσα και στο Ειδικό Εργαστήριο (ΕΕΕΕΚ) Αιγίου, με ενέργειες της αντιδημάρχου παιδείας Β.Ψυχράμη, όπως ακόμα μία, από Πάτρα ή Αχαγιά, εκ μέρους του διευθυντή β/θμιας εκπαίδευσης Αχαΐας Γ. Αφράτη,ίσως και κάποιες επιπλέον από τον πρώην Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων.

Πηγή: pelop.gr

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών