Στα βαθιά η αξιολόγηση από την Κυριακή | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Στα βαθιά η αξιολόγηση από την Κυριακή

22:04 | 21/10/16
sta-vathia-h-aksiologhsh-apo-thn-kyriakh

Στο τραπέζι των συνομιλιών μπαίνουν τα “κόκκινα” δάνεια, το μεσοπρόθεσμο και οι απελευθερώσεις προϊόντων και υπηρεσιών

Στα βαθιά μπαίνει από την Κυριακή η δεύτερη αξιολόγηση αφού ανοίγουν θέματα όπως τα “κόκκινα”
δάνεια το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικού σχεδιασμού και οι απελευθερώσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Με την έλευση σε λίγες ώρες και της εκπροσώπους του ΔΝΤ κ. Ντέλιας Βελκουλέσκου οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν από τις 11 το πρωί με μια ανασκόπηση των θεμάτων της δεύτερης αξιολόγησης με την παρουσία των υπουργών Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου, Ανάπτυξης κ. Γιώργου Σταθάκη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Σταθάκη.

Οι κκ Τσακαλώτος και Σταθάκης θα παραμείνουν και στην δεύτερη συνάντηση που αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 και θα αφορά μέτρα και δράσεις για την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Αμέσως μετά στις 2 από ελληνικής πλευράς θα προστεθούν ο ΓΓΔΕ κ. Γ Πιτσιλής και εκπρόσωποι της ΤτΕ και του ΤΧΣ αφού θα συζητηθεί ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών που αφορά τα “κόκκινα” επιχειρηματικά δάνεια.

Ο κ Πιτσιλής και ο κ.Αλεξιάδης που θα έρθει αμέσως μετά θα προσπαθήσουν από τις 3:30 να λύσουν το γόρδιο δεσμό του ακατάσχετου λογαριασμού για τις επιχειρήσεις και να προχωρήσει η νομοθέτηση του σχεδίου για την σύνδεση της χρήσης πλαστικού χρήματος με το αφορολόγητο και τις διατάξεις για την αντικαταγγελία μη δηλωθέντων εισοδημάτων.

Η μέρα θα κλείσει με την συνάντηση που θα έχει με τους θεσμούς ο υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κατρούγκαλος από τις 5:30 μέχρι και τις 7:00 το βράδυ με θέμα τις αλλαγές στην αγορά εργασίας.

Τάσος Δασόπουλος - News247.gr

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών