Σίγουρος για θετική αξιολόγηση δηλώνει ο Σόιμπλε - Σημαντικές οιμεταρυθμίσεις επί Σαμαρά | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σίγουρος για θετική αξιολόγηση δηλώνει ο Σόιμπλε - Σημαντικές οιμεταρυθμίσεις επί Σαμαρά

21:06 | 4/7/13
Την πίστη του του ότι η αξιολόγηση της τρόικας επί της προόδου της ελληνικής οικονομίας που θα παρουσιαστεί στο Eurogroup της Δευτέρας, θα είναι θετική εκδήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε σημερινές του δηλώσεις.

«Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έχει σημειώσει σημαντικές προόδους ως προς τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις», είπε ο κ. Σόιμπλε προσθέτοντας ότι ο ισχυρισμός του μπορεί να αποδειχθεί και μέσω των οικονομικών (στατιστικών) δεδομένων της ελληνικής οικονομίας.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών απέρριψε τους φόβους ότι η κρίση της ευρωζώνης θα μπορούσε να αναθερμανθεί λόγω των πολιτικών αναταραχών στην Πορτογαλία και της πίεσης στην Ελλάδα, λέγοντας ότι το ευρώ μπορεί να αντεπεξέλθει σε τέτοια ζητήματα που προκύπτουν σε μεμονωμένα κράτη.

«Πιστεύω ότι το ευρώ αντιμετωπίζεται από τις αγορές ως τόσο σταθερό που ακόμη και πολιτικές καταστάσεις σε μεμονωμένες χώρες, κάτι που πάντα συμβαίνει στις δημοκρατίες, δεν συνιστούν κρίση για το ευρώ», δήλωσε ο Σόιμπλε κατά τη διάρκεια τελετής για τη σύναψη δανείου μεταξύ της γερμανικής και της Ισπανικής τράπεζας επενδύσεων.

Πηγή: e-go.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών