Διακυμάνσεις με χαμηλό τζίρο στο Χ.Α. | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Διακυμάνσεις με χαμηλό τζίρο στο Χ.Α.

21:47 | 4/7/13
Με επιλεκτικές κινήσεις στο ταμπλό, ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο της Αθήνας καταφέρνει να διατηρηθεί σε απόσταση από τις 800 μονάδες και τα νέα χαμηλά έτους στα οποία βρέθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση.

Η συναλλακτική δραστηριότητα εμφανίζεται υποτονική μέχρι στιγμής, με τη Wall Street να παραμένει σήμερα κλειστή λόγω της αργίας της Ημέρας της Ανεξαρτησίας.

Λίγο έως πολύ η κίνηση της αγοράς χθες ήταν αναμενόμενη, βάσει τεχνικής εικόνας και δεδομένης της πτώσης που είχε προηγηθεί, σχολιάζει στο πρωινό της report η Beta Securities.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι και σήμερα η συνεδρίαση μπορεί να επηρεαστεί από τη δυναμική η οποία επέτρεψε χθες στην αγορά να περιορίσει τις ενδοσυνεδριακές της απώλειες.

Από την πλευρά της η Eurobank Securities αναμένει διατήρηση της μεταβλητότητας λόγω της απουσίας ισχυρών βραχυπρόθεσμων καταλυτών, αλλά και της αβεβαιότητας που συντηρείται σχετικά με την έκβαση των διαπραγματεύσεων μεταξύ της κυβέρνησης και των εκπροσώπων της τρόικας.

Στο ταμπλό ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στις 826,74 μονάδες με κέρδη 0,94%. Νωρίτερα έφτασε να υποχωρεί έως και 0,93%, εξανεμίζοντας τα κέρδη έως 1,71% που κατέγραφε στην πρώτη ώρα της συνεδρίασης.

Για τον δείκτη των τραπεζών οι απώλειες διαμορφώνονται σε 3,43% στις 116,18 μονάδες (παρά τα κέρδη έως 1,64% νωρίτερα), με τον τίτλο της Εurobank να υποχωρεί 29,67% στα 1,28 ευρώ.

Μέχρι στιγμής έχει διακινηθεί στο Χ.Α. όγκος 29,6 εκατ. τεμαχίων, αξίας 30,1 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά 57 μετοχές κινούνται σε θετικό έδαφος, 53 υποχωρούν και 18 διαπραγματεύονται αμετάβλητες.

Πηγή: capital.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών