Στουρνάρας για Κρατικά Λαχεία - θετικό πρόσημο για τη χώρα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Στουρνάρας για Κρατικά Λαχεία - θετικό πρόσημο για τη χώρα

13:45 | 29/8/13
«Η κυρούμενη σύμβαση παραχώρησης των Κρατικών Λαχείων αποτελεί την πρώτη αποκρατικοποίηση στο χώρο τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα», σημείωσε ο υπουργός...

«Αφορά στην παραχώρηση για 12 έτη του αποκλειστικού δικαιώματος παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προώθησης και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων [...] Η άδεια θα καλύπτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προώθησης και γενικότερα διαχείρισης των Ελληνικών Λαχείων, συμπεριλαμβανομένων όλων των παρόντων και μελλοντικών κληρωτέων ή στιγμιαίων επίγειων λαχείων», διευκρίνισε επιπλέον.

Ο υπουργός Οικονομικών μίλησε για θετικό πρόσημο, έπειτα και από τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των αποκρατικοποιήσεων, ενώ πρόσθεσε πως «οι δημοσιονομικές εξελίξεις είναι σύμφωνα με τους στόχους, αλλά και από την πλευρά της παραγωγής έχουμε στοιχεία που μας δημιουργούν αισιοδοξία και ιδιαίτερα από τον τομέα του τουρισμού. Εάν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, τότε η πρόβλεψη για το ΑΕΠ φέτος θα κυμανθεί σε ένα εύρος, ίσως, καλύτερο από τις αρχικές προβλέψεις».

Οι εξελίξεις για την Ελλάδα, κατέληξε, θεωρώ ότι θα συνεχίσουν να είναι θετικές.

Διαβάστε ολόκληρη την εισήγηση ΕΔΩ.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών