Εκτός αεροδιαδρόμου αεροπλάνο της Thai, 14 τραυματίες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Εκτός αεροδιαδρόμου αεροπλάνο της Thai, 14 τραυματίες

21:10 | 9/9/13
Εκτός του αεροδιαδρόμου ολίσθησε αεροπλάνο των Ταϊλανδικών Αερογραμμών (Thai Airways) κατά τη διάρκεια της προσγείωσής του στο διεθνές αεροδρόμιο της Μπανκόνγκ, με 14 επιβάτες να τραυματίζονται κατά τη διάρκεια της εκκένωσης του αεροσκάφους, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία τη Δευτέρα...

Το αεροπλάνο, ένα Airbus 330-300, εκτελούσε το δρομολόγιο μεταξύ της Γουανγκζού και της Μπανκόνγκ. Μετέφερε 288 επιβάτες και 14μελές πλήρωμα.

Πρόκειται για το δεύτερο ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται αεροπλάνο του εθνικού ταϊλανδικού αερομεταφορέα σε λιγότερες από 15 ημέρες. Στα τέλη Αυγούστου, 20 επιβάτες τραυματίστηκαν όταν αεροσκάφος των Thai Airways αντιμετώπισε ιδιαίτερα έντονες αναταράξεις καθώς πραγματοποιούσε κάθοδο προς τον αερολιμένα του Χονγκ Κονγκ.

Από την πλευρά της, η κατασκευάστρια Airbus σημείωσε πως είναι πρόωρο να σχολιάσει επί των πιθανών αιτιών του ατυχήματος. Εκπρόσωπος της εταιρείας προσέθεσε πως η Airbus έχει αποστείλει ομάδα εμπειρογνωμόνων στην Ταϊλάνδη προκειμένου να βοηθήσουν στην έρευνα.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών