Παυλόπουλος: Θα ήταν αδιανόητο... | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Παυλόπουλος: Θα ήταν αδιανόητο...

13:33 | 18/3/14
Ο βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, ενώ απάντησε και στην ερώτηση αν βρισκόμαστε κοντά στην έξοδο από το μνημόνιο ή στα πρόθυρα τρίτου.

«Θα ήταν αδιανόητο, από τη στιγμή που η Ελλάδα μέχρι σήμερα με τόσες θυσίες από τον ελληνικό λαό και με τα λάθη που έχει κάνει η ίδια η τρόικα, πέτυχε αυτά που της έχουν επιβάλει. Οχι ότι αυτά τα πράγματα είναι θέσφατα –αυτές οι εμμονές στην επίτευξη απλώς δημοσιονομικών στόχων δεν σημαίνουν τίποτα κατ’ εμέ- αλλά δυστυχώς αυτές τις δεσμεύσεις είχε αναλάβει η Ελλάδα επί κυβερνήσεων Παπανδρέου-Παπαδήμου.

Το να έρχεται αυτή τη στιγμή η τρόικα και να έχει αυτές τις απαιτήσεις τις οποίες βλέπουμε τώρα, οι οποίες προστίθενται σε πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι πρότινος και αυτό είναι πασιφανές, και σε ότι αφορά το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος και σε ότι αφορά όλα όσα ζητούν και τα οποία οδηγούν σε πλήρη κατάρρευση των εργασιακών σχέσεων», είπε ο κ. Παυλόπουλος. 

Και πρόσθεσε: «Να έρχονται λοιπόν τη στιγμή που η Ελλάδα έχει κάνει παραπάνω από αυτά που της αναλογούσε –και το τονίζω με τόσες θυσίες από τον ελληνικό λαό- αυτό κατά την εκτίμησή μου δείχνει ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν συναίσθηση ούτε της κατάστασης στην Ευρωζώνη, ούτε των ευθυνών τους έναντι της Ελλάδας όλο αυτό το χρονικό διάστημα».


Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον realfm:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών